Ervaringen

Sinds ons ontstaan in 1966 voerden we heel wat werken uit voor onze klanten. Lees hier enkele ervaringen:
" Naast het nauwkeurig werk dat de firma Schollier leverde, zijn we ook zeer tevreden over het advies dat we kregen in de uitgebreide keuze van dakbedekking. Frederik raadde een authentieke dakpan aan, mooi passend bij de bouwstijl en de oude materialen die gebruikt werden voor het huis.
We weten uit ervaring dat het bedrijf Schollier vakbekwaam te werk gaat. Daar kan je als klant alleen maar baat bij hebben.
Nogmaals bedankt voor de geleverde prestaties!
"
Demaecker A.
" We zijn zeer tevreden over het resultaat dat de firma Schollier ons leverde. Zo werden we o.a. begeleid in de grote keuze aan dakpannen, wat voor ons een grote hulp betekende. De levertijden en de plaatsingstijden werden steeds gerespecteerd, zodat onze verwachtingen werden ingelost en er geen wachttijden waren voor andere aannemers. Daarnaast was Frederik Schollier zelf steeds ter plaatse, zodat eventuele onduidelijkheden dadelijk werden opgelost.
Dakwerken Schollier is een firma die doet wat ze belooft! Zo bestaan er niet veel meer.
"
Lemahieu S.
" Dakwerken Schollier is een aannemer die zijn gemaakte afspraken nakomt, zoals het ter plaatste komen, een offerte opmaken en die ook binnen een bepaalde termijn aan de klant bezorgen, de afgesproken periode van uitvoering van de werken respecteren,  EN waarvan de factuur dan ook nog eens overeenkomt met de offerte. Dit alles is een zeldzaam fenomeen in de bouw, maar bij Dakwerken Schollier is dit wel nog het geval!
Een plezier om op die manier te werken en met een perfect geplaatst dak als resultaat!

  "
Mostrey S.