Renovaties

Na uw aanvraag van een offerte, komen wij ter plaatse om de toestand en de mogelijkheden van uw dak te na te gaan en dit met u te bespreken. Dit houdt in dat we de conditie van de houten dakconstructie, de dakgoten, de eventuele dakramen en de mogelijkheden voor isolatie bekijken.

Bij onze renovatie nemen we alle vergunningen en maatregelen in verband met de veiligheid vóór de aanvang van de werken voor onze rekening.

Afgebroken materialen en afval wordt door ons meegenomen en verwerkt.

Onze dakrenovatie start met het plaatsen van een onderdak. Dit moet waterdicht, winddicht en onrotbaar, maar toch dampdoorlatend zijn. Hiervoor gebruiken we het materiaal Korafleece Plus, en indien gewenst kan dit gecombineerd worden met Gutex, een 22mm dikke tand en groef plaat die aanvullende thermische isolatie verschaft.

Op het onderdak plaatsen we vervolgens tengels en panlatten waarop de uiteindelijke dakbedekking rust. Deze werkwijze zorgt voor een betere ventilatie onder het dak. Voor de dak- en tegelpannen verkiezen we bij Schollier de merken Koramic en Eternit, die een ruim aanbod in kleur en vormgeving aanbieden.

Tenslotte plaatsen we de dakramen, steeds van het merk Velux.

Indien u dit wenst, vernieuwen we samen met de dakbedekking ook het lood en zinkwerk.

Uiteraard krijgt u 10 jaar garantie op het werk en 30 jaar op de gebruikte materialen.